Serious Game met Ruud Koornstra

C-Bèta als locatie voor “the battle of outsmarting climate change”. Laat je op vrijdag 7 juni inspireren door Energie Commissaris Ruud Koornstra en speel de serious game ‘Conquest for Paradise’. Een initiatief van C-Bèta en Smart Climate Opportunities om het gesprek over de transitie, waar wij allen onderdeel van zijn, te voeden en co-creatie te stimuleren.

Wat is er nodig om tot een nieuw duurzaam economisch model te komen? In de serious game ‘Conquest for Paradise’ van Smart Climate Opportunities ervaar je de effecten van de transitie naar een duurzame samenleving. Als speler word je uitgedaagd om vanuit de perspectieven van verschillende stakeholders (politiek, financierders, energie, voedsel- of bouwcorporates en scale-ups) de wereld opnieuw in balans te brengen.

Speel jij mee?

Door het spelen van de game:

  • Leer je welke impact verschillende sectoren hebben op klimaatverandering;
  • Leer je wat de uitdagingen zijn van de huidige economische situatie;
  • Krijg je inzicht in de complexiteit van de duurzaamheidstransitie;
  • Leer je over het gedrag, de strategische besluitvorming en business modellen die vereist zijn om de transitie te realiseren;
  • Kun je actuele samenwerkingspartners uitdagen om anders te denken, anders te kijken en anders samen te werken;
  • Sta je stil bij de impact de beslissingen die je zelf maakt.

Een uitgesproken mogelijkheid om jouw persoonlijke rol, de rol van jouw organisatie en jouw samenwerkingspartners onder de loep te nemen en in gesprek te gaan over de kansen die de transitie biedt.

Voor partners van C-Bèta geldt een gereduceerd tarief van €345,- per persoon. Voor overige deelnemers geldt het standaard tarief van €400,- per persoon.

Je kunt je aanmelden door dit formulier in te vullen.