Vital Water ingehuisd in C-Bèta

Per januari 2020 heeft Vital Water haar intrek in C-Bèta genomen. De nieuwe huurder is distributeur in hoogwaardige (medische) waterionisatie-apparaten uit Japan en ondersteunt bedrijven en particulieren die gezondheid en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Waterionisatieapparaten sluit je eenvoudig aan op een bestaande kraan en produceert - door de werking van titanium platen - in enkele seconden alkalisch drinkwater. Water in zijn meest pure vorm dat ontzurend en ontgiftend werkt en rijk is aan antioxidanten. Geïoniseerd water is zacht van smaak en drinkt gemakkelijker weg dan 'gewoon' water.

 

Duurzaamste gebouw van Europa

Vital Water heeft meerdere waterionisatieapparaten geplaatst in het Pharos-gebouw  in Hoofddorp. De ambitie van het Pharos-project is om het gezondste en duurzaamste gebouw van Europa te worden.
 

Geen milieubelasting door transport
De waterionisatieapparaten van Vital Water zijn een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Zo is er geen transport van (plastic) waterflessen nodig. Het gezonde drinkwater wordt namelijk geproduceerd met kraanwater.


Ben je nieuwsgierig naar wat Vital Water voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met Marjanne Bulk of loop eens binnen bij C-Bèta. Ook presentaties op locatie behoren tot de mogelijkheden.

Contactgegevens:

marjanne@vitalwater.nl / 06-42231086