VACATURE: Ondernemende Locatiemanager

C-Bèta is per direct op zoek naar een ondernemende Locatiemanager voor 32-40 uur

Ben je ondernemend? Wil je direct impact maken in de transitie naar een circulaire economie? Ben je goed in de lead nemen en strategische partnerships sluiten en heb je al eens een event- of horeca operatie gerund of opgezet? Dan zoeken wij jou.

Over C-Bèta

Wij brengen mensen samen en versnellen daarmee de circulaire economie.

C-Bèta is dè evenementenlocatie, werk- en experimenteerplek voor de circulaire economie. En dat in een 160 jaar oude Hoeve. Ons team, de hoeve, het erf, alles draait om circulariteit bij C-Bèta. Iedereen met een circulaire ambitie en interesse is welkom. Zo faciliteren we evenementen van 8 tot 200 bezoekers, zijn er flexwerkplekken, kantoorunits, en een showroom waar innovatieve koplopers elkaar vinden en versterken. En dan hebben we nog experimenteerkavels waar members en partners innovaties, prototypes en experimenten testen en naar de markt brengen. C-Bèta transformeert. We gaan van praten naar doen. We zijn een thuis voor mouwopstropers en doeners. Een actieve locatie waar bedrijven en mensen komen om te ondernemen, ontmoeten en successen vieren.

Functie en verantwoordelijkheden

We zoeken een ondernemende professional op het gebied van project- en operationeel management. Een gastvrije man of vrouw, het gezicht van de locatie die van aanpakken weet en een team kan aansturen. Voor deze veelzijdige functie ben je praktisch ingesteld en denk je in oplossingen. Je hebt de eindverantwoordelijkheid over de locatie en kunt daarin goed zelfstandig werken maar ook goed leidinggeven in een klein team aangevuld met flexibele krachten en freelance professionals. Jij en je team zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je initieert nieuwe business, bent een natuurtalent in klant- en relatiemanagement, maar ook voor de back-office activiteiten haal jij je neus niet op.

De rol van locatiemanager – als eindverantwoordelijke voor C-Beta – bevat een combinatie van commerciële activiteiten, hands-on actie, en het enthousiasmeren en aansturen van het team. Maar vooral ben jij degeen die het tempo bepaalt en de mouwen opstroopt! Jij zorgt voor een vloeiende operatie en werksfeer waarin je team en de bezoeker zich thuis voelt en optimaal functioneert. Je creëert nieuwe kansen en pakt door op ontwikkelingen met potentie, je ziet laaghangend fruit en weet je werk goed te prioriteren en delegeren. Je  zet C-Bèta verder op de kaart als dé hotspot voor de circulaire economie.

Profiel

 • Je bent HBO/WO geschoold;
 • Je hebt 5+ jaar relevante ervaring;
 • Je hebt kennis en ervaring met event- en projectmanagement;
 • Je hebt ervaring met leidinggeven en/of collega’s aansturen;
 • Je bent gastgericht en een dienstverlener in hart en nieren;
 • Je neemt initiatief en bent in staat verantwoordelijkheid te dragen;
 • Je hebt een gezonde commerciële instelling waarmee je deze plek uitdraagt;
 • Je bent stressbestendig en blijft positief en gefocust als de druk toeneemt;
 • Je weet met je enthousiasme een prettige sfeer te creëren;
 • Je weet van aanpakken en kunt van niets iets maken;
 • Je weet mensen te verbinden en laat partners en leveranciers excelleren;
 • Je woont in de nabije omgeving;
 • Je hebt affiniteit met de circulaire economie.

Wat wij bieden

Je krijgt de kans om bij te dragen aan een icoonproject op het gebied van de circulaire economie. Bij C-Bèta gebeurt veel maar is nóg meer mogelijk. Je krijgt veel vrijheid waardoor je de werkzaamheden en de invulling naar je hand kunt zetten. Er is veel ondersteuning mogelijk waar nodig, binnen het team maar ook in het netwerk van de Powered by Meaning groep, waar C-Bèta BV samen met de Social Impact Factory, Buitenplaats Maartensdijk en uppr places onderdeel van is. Je werkt samen met koplopers in de circulaire economie, een enthousiast, divers en ervaren team. C-Bèta is een inspirerende werkomgeving en blijft altijd in ontwikkeling, dus het wordt nooit saai! Het gaat om een 32 tot 40-urige werkweek. We bieden je een marktconform salaris en, na de start met een tijdelijk contract, uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wil je solliciteren? Mail ons uiterlijk 31 januari je cv en motivatie naar vacature@cbeta.nl. We beginnen meteen met kandidaten uit te nodigen  voor een gesprek bij ons in Hoofddorp.

Thijs Tauw