Uitnodiging Tour Drentea & Brink-Lune 3 oktober 2019

Er wordt al veel gesproken over circulaire economie en we weten dat Nederland in 2050 circulair moet zijn. Maar: waar moeten we beginnen en hoe doen andere bedrijven dat? Drentea en Brink/Lune nodigen jou uit om te ervaren hoe zij de circulaire manier van werken al jaren in de praktijk brengen.

 

C-Bèta (ontmoetings-, werk- en evenementenplek voor de circulaire economie) heeft inmiddels tientallen partners en wil graag met haar partners de onderlinge samenwerking aanjagen op het gebied van circulariteit. Haar partners Lune, koploper op het gebied van professionele afvalsystemen, en Drentea office furniture hebben de handschoen opgepakt en zetten hun deuren open om dit te bereiken. Wat is hun kijk op een duurzame circulaire economie, vanuit welke locatie doen ze dit, met welke middelen, welke mensen zijn hier de drijvende krachten achter en wat zijn hun ambities? Kortom, Lune en Drentea bieden je een uniek kijkje in hun keuken. C-Bèta, Lune en Drentea nodigen jou van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

 

Programma
Donderdag 3 oktober 2019
Tijd: 10:00-15:30
Locatie: Drentea, James Cookstraat 20, 7825 AN Emmen
 
Programma
10.00 – 10.30 Ontvangst bij Drentea
10.30 – 11.00 Drentea’s Circulaire Keuken
11.00 – 12.00 Staal gebruiken i.p.v. verbruiken
12.00 – 12.30 GreenField lunch  
 
12.40 Vertrek naar Lune

13.15 – 13.30 Ontvangst bij Brink-Lune
13.30 – 14.00 Alles ademt circulair bij Brink-Lune
14.00 – 15.00 De Brink-Lune keuken en wat we doen
15.00 – 15.30 Gezamenlijke afsluiting en netwerkborrel
15.30 Bekendmaking van de volgende ‘C-Bèta Partner Tour’

 

Hopelijk tot ziens op 3 oktober.

 

Namens C-Bèta, Brink-Lune en Drentea.

 

Met vriendelijke groet,

Thijs Tauw
C-Bèta

 

 

Over Drentea


Kom je kennis met ons maken? Dan zorgen wij dat morgen werkt!
Wanneer je al bijna 65 jaar lang meubels ontwikkelt op Nederlandse bodem, gewoon in Emmen, dan weet je hoe belangrijk het is om op de tijd vooruit te lopen. Drentea ontwikkelt zich van ‘leverancier achter de schermen’ naar full-service inrichter en innovatieve kantoormeubelfabrikant. Mens en machine zorgen hier op ruim 18.000 m2 voor echt duurzame, Nederlandse kwaliteit. Maak kennis met onze transitie naar een circulair bedrijfsmodel, ons high Tech machinepark, onze mensen en onze duurzame ambities!

 

Over Brink-Lune


De visie en werkwijze van Brink is gebaseerd op samenwerking en ontzorging. Als professional in het leveren van seriematige, klantspecifieke oplossingen op het gebied van dun plaatmateriaal, kijken we dus breed naar ons vak. We willen niet alleen engineeren en produceren, maar ook meedenken om tot de meest duurzame en circulaire oplossingen te komen voor onze klanten. Solutions in Metal Engineering is voor ons dan ook meer dan een claim. Het is ons credo. Uiteindelijk zetten we onze expertise in om onze klanten volledig te ontzorgen in het hele traject van ontwerp/design, engineering tot supply chain.