Wepa

Productinnovaties en duurzaamheid gaan bij WEPA hand in hand. WEPA loopt voorop in het ontwikkelen van toilethygiëne-oplossingen die maximaal bijdragen aan een schonere wereld en een beter milieu. Deze positieve en passievolle bijdrage leveren wij aan onze omgeving, maar ook op onze eigen productielocaties. WEPA wil duurzaam vooruit, op weg naar compleet circulaire toiletruimten. Met kringloopsluiting als nieuw antwoord en de stap naar een circulaire economie nodigt WEPA jou uit om mee te doen.

Onze producten
De sanitaire oplossingen van BlackSatino zijn circulair, gemaakt met duurzame en verantwoorde grondstoffen, 100% veilig voor mens en milieu en CO2-neutraal. De Cradle to Cradle criteria vormen de basis, waar we steeds verder gaan en samen met partners en eindgebruikers de grenzen opzoeken van duurzaamheid en design. Met BlackSatino heb je een complete en functionele toilethygiëne-oplossing. Een totaalconcept: hygiënepapier, dispensers, alcoholgel, zeep, toiletbrilreiniger en diverse accessoires.

Wat ons uniek maakt
Wij stimuleren en faciliteren circulaire samenwerkingen door middel van kringloopsluiting. Samen met de betrokken ketenpartners sluiten we lokaal de kringloop, sparen we het milieu en nemen wij gezamenlijk verantwoordelijkheid voor het afval en grondstofprobleem.

Lees meer