Lune

Lune blijft door investeren, met name in duurzame en circulaire productie. In 2020 is er geïnvesteerd in een nog efficiëntere, schonere en veiligere productielijn voor onze locatie in Hoogeveen waarbij we High Tech productie en circulariteit samenbrengen. Het typeert Lune dat we altijd voorop willen lopen in de industriële transitie, want stilstaan is geen optie, Lune steekt graag haar nek uit.

Onze producten
Voor onze producten gebruiken wij gerecyclede grondstoffen. Bij het ontwerpen van producten passen we de uitgangspunten van de circulaire economie toe. We streven om te komen tot een modulair ontwerp, zodat producten en grondstoffen zo hoogwaardig mogelijk te hergebruiken. Zo kunnen we vaak relatief eenvoudig een product upgraden en repareren, waardoor het gegarandeerd future-proof is. Door recycling van producten, de toegevoegde waarde van de individuele onderdelen moet immers blijven bestaan.

Wat ons uniek maakt
Lune staat voor: moderne vormgeving, robuust duurzame constructie, uniformiteit, ergonomie, flexibiliteit en futureproof. Ook kunnen we onze afvalsystemen aanpassen bij grotere series, geheel naar uw specifieke wensen maken of zelfs een nieuw middel ontwerpen op basis van de circulaire economie.

Lees meer