Het Podium voor Architectuur

Podium ontwikkelt activiteiten voor een breed publiek, een interessante mix van ontwerpers, jongeren, experts, bedrijven en bewoners. Dialoog, verbeelding, experiment en innovatie zijn ingebed in ons programma op weg naar een betere luchthavenregio. Leren in de Metropo(o)lder stelt jongeren als ontwerper centraal en geeft verdieping aan de kenniscirculatie.

Onze producten
Podium voor Architectuur is initiator, aanjager en vragensteller vanuit een neutraal standpunt. We delen kennis, zetten aan tot dialoog en verbeelding. Dit doen wij live: evenementen, sessies, lezingen, rondleidingen, safari’s, online: research-dossiers, interview-rubrieken, audiotourpodcast en in print: publicaties, samenwerkingen met media. Architectuur is de verzamelnaam van nieuwbouw tot en met de transformatie van monumenten, stedenbouw en landschap in relatie tot de urgente opgaven: wonen, werken, energie, voedsel, mobiliteit.

Wat ons uniek maakt
De kracht van de verbeelding: het maakt opgaven en kansen toegankelijk voor een breed publiek: in wat voor regio willen we leven hoe ziet het er dan uit ?

Lees meer