Frank about tea

Frank about tea is een bekroond social enterprise dat met hun partners in Sri Lanka en Oost-Afrika zorgt voor een eerlijke theeketen. Door rechtstreeks in het land van herkomst in te kopen en te produceren, voegen wij ter plekke 600% meer waarde toe dan traditionele theeketens. Hiernaast investeren wij 2% van onze jaarlijkse omzet in boeren trainingen. Dit is voor ons een belangrijke basis voor een gelijkwaardige samenwerking.

Onze producten
Wij bieden een full-service thee oplossing voor bedrijven en particulieren, met biologisch afbreekbare theezakjes en premium losse thee. De thee is co2 neutraal geproduceerd in Sri Lanka en van de hoogste kwaliteit. Zo zorgen wij voor echte thee, met unieke smaken, en bieden wij onze klanten de mogelijkheid om zowel ecologische als sociale impact te maken door enkel het drinken van onze thee.

Wat ons uniek maakt
Let’s be frank, we zijn geen perfect bedrijf. Zo ver zijn we nog lang niet. Maar door onze frank manier van werken hopen wij consumenten en bedrijven te inspireren om stil te staan bij hun dagelijkse consumptie. Wij zijn meer dan een leverancier, wij zijn partner in impact.

Lees meer