Vepa x Drentea

Bij Drentea maken we duurzaam kantoormeubilair. We zijn Drentse meubelmakers in hart en nieren.
Klein begonnen, maar stap voor stap onze plek in de kantoormeubelmarkt veroverd. Door het samengaan met Vepa kunnen we de markt nog professioneler van dienst zijn. Samen ondernemen, één totaalcollectie, kennis en expertise samenvoegen én de passie voor duurzaamheid versterken. We gaan samen verder. Omdat we samen verder komen.

Onze producten
Duurzame, circulaire én ergonomische werkplekken die passen bij de wereld van morgen. Of het nu gaat om werken, mensen ontvangen, vergaderen of spullen opbergen, wij hebben een breed aanbod dat aan alle wensen van je werkomgeving voldoet. Vergaderen doen je aan een Loft-tafel die gemaakt is zonder afval. Onze unieke Piqniq zit-sta bureaus maken een kantooromgeving huiselijker en zitten doen we op een stoel van gerecyclede PET-flessen. Maar dat is niet het enige: https://drentea.nl/producten/

Wat ons uniek maakt
Wanneer je al 65 jaar meubels ontwikkelt op Nederlandse bodem, dan weet je hoe belangrijk het is om vooruit te lopen. Om voorloper te zijn op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Om te denken aan morgen. Om te zorgen dat morgen werkt.

Lees meer