Appel van Opa

Appel van Opa staat voor leven met de seizoenen. In de winter snoeien we fruitbomen, in de lente genieten we van de bloesem, in de herfst plukken we de vruchten die de natuur heeft voortgebracht. De overvloed van fruit plukken we in particuliere boomgaarden in Noord-Holland. Van het plukken maken we een feest. Vaak horen we terug: wat een fantastische ervaring! Daarna persen we het fruit liefst bij de boomgaard., zodat de afstand die ons eten en drinken aflegt wordt beperkt.

Onze producten
Van het fruit persen we een natuurlijk fruitsap in de smaken appel, appel-peer en peer-gember. Onze fruitsappen hebben een intense smaak. Elk jaar heeft zijn eigen karakteristiek. Het sap doen we in een 5 liter SapSak met een handige tapkraan. Geopend is het fruitsap minstens 2 maanden houdbaar. Ervaring leert dat het pak veel eerder leeg is. Zin in appelsap gekregen?

Wat ons uniek maakt?
Appel van Opa draagt bij aan de wereld leefbaarder maken. Dat doen we door in harmonie met de aarde onze fruitsappen te persen. De fruitbomen groeien op een natuurlijke wijze en leveren een overvloed aan fruit. Daar profiteren wij met z’n allen het hele jaar van!

Lees meer