Heembouw

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Dat is onze drijfveer. Zij zien creatie als de optelsom van bedenken, maken en leveren. Als ontwerpende bouwer zetten zij zich amen met collega’s en leveranciers alle kennis en ervaring in om voor klanten een woon- of werkomgeving te creëren en realiseren waar ze zich thuis voelen.

Om die visie te bereiken zijn ze constant op zoek naar mogelijkheden om klanten toegevoegde waarde te bieden en onderscheidend te zijn.  Als ontwerpende bouwer zijn ze in staat om klanten een volledig integrale aanpak te bieden voor hun huisvestingsvraagstukken.

Heembouw richt zich op drie klantgroepen: de eindgebruikers bedrijfsruimten en kantoren en de eindgebruikers woningen.

Heembouw heeft een sterke bedrijfscultuur. Om plekken te kunnen creëren waar mensen willen zijn, is een aantal eigenschappen onontbeerlijk. 5 karaktertrekken, die bij alle collega’s van Heembouw terug komen. Deze kernwaarden vormen de basis van de bedrijfscultuur: de eigenschappen die het bedrijf kenmerken en motiveren, en onderscheidend maken. Deze zijn nieuwsgierig, origineel, verbindend, ambitieus en concreet.

Contactgegevens

Martijn Icke
071 – 332 00 50
m.icke@heembouw.nl
www.heembouw.nl