Wie vind je in Hoofddorp?

 

C-Bèta is gastheer voor business events, wat leidt tot mooie contacten en mogelijkheden voor jou, als je onderdeel bent van onze permanente circulaire expositie. Deze expositie trekt dagelijks bezoekers en wordt continu aangevuld met nieuwe producten en diensten. Veel zakelijke mogelijkheden dus.


Onze exposanten leveren allemaal een bijdrage aan de circulaire economie. Samen werken we aan een eigen circulaire programmering en initiatieven om de circulaire economie op te schalen. Je vindt ze verder op deze pagina.

#

SADC


SADC past op maat circulaire principes toe bij het ontwikkelen van haar bedrijfslocaties. Passend bij de mate van invloed die zij hebben, ontwikkelen we circulaire principes voor ons dagelijks handelen, met als doel geen waardeverlies en inzet op waardecreatie.

#

ODS


Jansenbyods is bekend als ontwikkelaar van duurzame gevelsystemen in glas en staal met architecturale meerwaarde en levert deze ook als circulaire oplossing. Sustainability by Architecture zeg maar.

#

Rabobank


Rabobank werkt in de programma's Kickstart Waste, Earth, Stability and Health samen om voedselverspilling tegen te gaan, kleine boeren te helpen duurzaam te werken, eerlijke prijzen voor boeren te realiseren. En legt Rabobank verbindingen tussen experts uit de wereld van voedsel en landbouw en de gezondheidszorg, want als het gaat om voeding in relatie tot gezondheid, is er nog een wereld te winnen.

#

VEPA x Drentea


Vepa en Drentea gaan samen verder. We vermenigvuldigen onze slagkracht. We delen onze kennis en bundelen ons vakmanschap. Omdat we er zeker van zijn dat deze samenwerking veel goeds oplevert. Voor onze merken, onze mensen, onze dealers en de markt. Kennis en expertise samenvoegen en elkaar verder helpen. Onze passie voor duurzaamheid versterken.

#

KWS


Duurzame innovaties als PlasticRoad, het HERA-system voor gerecycled asfalt en de ecologische waterzuivering Biomakerij komen uit de koker van KWS. De duurzaamheidsmissie van KWS? 100% circulaire infrastructuur in 2040 en maximaal bijdragen aan een betere levenskwaliteit. Dit betekent dat KWS een positieve bijdrage aan onze maatschappij wil leveren. Ons doel is in 2040 volledig circulaire infrastructuur te realiseren.

#

C-creators


C-creators wil de circulaire economie het nieuwe normaal maken. Onze economie is aan een ‘upgrade’ toe. Een nieuwe richting. Dat doen we door op te schalen, te werken aan iconische projecten met andere organisaties.

#

Hoek


Hoek maakt zich sterk voor een groene en gezonde leefomgeving. Een groene leefomgeving heeft een positief effect op onze leven: we voelen ons beter en een groene omgeving houdt ons gezond. Daarnaast zorgt groen dat onze steden leefbaar blijven. Groen helpt het Urban heat island-effect te verminderen en draagt bij aan schone lucht en waterberging. Hoek combineert groen en circulariteit. Van natuurlijk spelen tot het lokaal opwaarderen van reststromen van versterken van de biodiversiteit tot innovaties in het sociale domein

#

Gemeente Haarlemmermeer


Gemeente Haarlemmermeer zet al jaren in op de transitie van een lineaire wegwerp-economie naar de circulaire hergebruik-economie. Het Programma Duurzaam 2015-2018 is de basis daarvoor en geeft aan hoe stapsgewijs aan de transitie van het lineaire ‘nu’ naar een circulaire toekomst wordt toegewerkt.

#

Van Gelder


Van Gelder is een aannemer die, met ruim 1000 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert. Ze zijn actief in heel Nederland en ook daarbuiten. De vraag naar duurzaamheid, energietransitie en betere mobiliteit is enorm toegenomen. Dit is een taak die niet alleen uitgevoerd kan worden. Waar veel partijen zich focussen op het ontwikkelen van nieuwe technologieën, focussen zij ons hoofdzakelijk op de realisatie van projecten. Innovatie is een mooi woord, maar zij zorgen dat het ook uitgevoerd wordt.

#

Philips


Philips heeft de circulaire economie centraal gesteld in hun visie om de wereld gezonder en duurzamer te maken door innovatie. Dit doen ze onder andere door het maximaliseren van de levensduur van hun producten.

#

Meerlanden


Samen sneller circulair, dat is de kreet van Meerlanden. Afval is geen afval meer, maar grondstoffen die na recycling en verwerking als nieuwe producten teruggebracht worden in de kringloop. De vraag naar grondstoffen en energie neemt wereldwijd toe, de beschikbaarheid neemt af. Daarom is het belangrijk dat we met nieuwe ogen naar ons afval kijken en scheiden.

#

Circle Economy


Circle Economy De programma's van Circle zijn ontworpen om besluitvorming en actieplannen voor bedrijven en overheden in een breed scala van sectoren te vergemakkelijken. Naast het krachtige netwerk van leden, strategische partners, sponsors en donateurs proberen zij de gedachtegang van iedereen, zowel steden als bedrijven, om te zetten naar ondernemers en vernieuwers.

#

Degree-n


Degree-n ontwikkelt en levert duurzame verwarmingssystemen. Zij willen maatschappelijk verantwoord gebruik van duurzame energie bevorderen en de CO2-uitstoot en het gebruik van fossiele brandstoffen terugbrengen tot een minimum. Dit doet Degree-n door het leveren van kosten-efficiënte nano infrarood warmtepanelen samen met de Degree-n warmwateroplossing.

#

Ahrend


Ahrend’s visie is die van een circulaire economie en streeft dan ook naar de duurzaamste oplossing: producten van dusdanige kwaliteit maken zodat ze eindeloos kunnen worden hergebruikt. Immers, het meest duurzame product dat je kunt maken is een tijdloos, mooi en modulair product dat je niet hoeft af te danken of af te breken, maar ‘gewoon’ kunt hergebruiken.

#

Ecor


Ecor/Noble Environment produceert 100% gerecyclede biobased panelen, zonder toevoeging van schadelijke materialen of nieuwe grondstoffen gemaakt uit reststromen.

#

Finch Buildings


Finch Buildings maken hoogwaardige, betaalbare gebouwen van massief hout. Er is een bouwsysteem ontwikkeld dat geschikt is voor elke doelgroep en toepassing. All electric, energiezuinig en onderhoudsarm. Gemaakt van hout, het enige bouwmateriaal dat weer aangroeit.

#

Heyday Facility Management


Heyday (MAX app), is een grote speler op het gebied van facility management. In C-Bèta werken we met de MAX office app die door Heyday ontwikkeld is. Met de app kan je niet alleen ruimtes boeken en facilitaire vragen stellen, maar ook in contact komen met andere gebruikers, vragen stellen en elkaar ontmoeten.

#

NMCX


NMCX Centrum voor Duurzaamheid is een onafhankelijke stichting. Het doel van NMCX is het verduurzamen van de ruime regio rond Haarlemmermeer. NMCX biedt handvatten aan bewoners, bedrijven en onderwijsinstellingen om de dagelijkse woon- werk- leer- en leefomgeving te verduurzamen.

#

Het Podium voor Architectuur


Het Podium voor Architectuur is hét kennisnetwerk van de regio Haarlemmermeer en Schiphol. Het Podium voor Architectuur agendeert urgente ruimtelijke vragen, is neutraal en werkt met betrokkenen aan de kansen en consequenties voor de dagelijkse leefomgeving. Thema’s uit alle lagen van het landschap komen aan bod: wonen, werken, voedsel, mobiliteit en leren.

#

Interface


Interface creëert vloeren die design, kwaliteit en flexibiliteit met elkaar combineren. Met de modulaire circulaire vloerbedekking kan je optimaal inspelen op de steeds veranderende eisen van de moderne werkomgeving.

#

Wepa/ Ological


Wepa en Ological Toilethygiëne richten zich samen op het sluiten van kringlopen. Met hun kringloopconcepten op basis van lokale, veilige en verantwoorde materialen geloven zij dat ze het verschil kunnen maken. Ze zetten uw papieren afvalstromen (koffiebekers en vouwhanddoekjes) in om er nieuwe, duurzame toilethygiëne producten voor u van te maken. Ological is dé facilitair dienstverlener die de klant ontzorgt en er voor zorgt dat u circulair kunt ondernemen zonder in te leveren op gemak.

#

Signify


Signify hanteert een cradle-to-cradle mentaliteit door licht als een service aan te bieden en je betaalt voor licht wat je gebruikt, in plaats van een investering in materialen vooraf. Ze minimaliseren afval en verminderen de impact op het milieu en creëren op die manier een ecosysteem die de levensduur van hun producten verlengt en zorgt voor een betere toekomst.

#

ThermIQ


ThermIQ is een Nederlandse fabrikant en distributeur van infrarood verwarmingspanelen. Al bijna tien jaar leveren zij infrarood verwarming voor diverse projecten uiteenlopend van renovatie tot nieuwbouw, voor tijdelijke en vaste woningen (met of zonder samenwerking woningcorporaties) of diverse projecten waaronder bedrijfshallen, retail, kantoren, scholen, sport of zorg.