bruisende plek voor ontdekken en innoveren

Vergaderlocatie Hoofddorp


Op zoek naar een vergaderlocatie in Hoofddorp?
 

Zoek je een bijzondere locatie om te vergaderen in Hoofddorp? Dan ben je bij C-Bèta aan het juiste adres. Je vindt onze vergaderruimtes in het centrale innovatiegebied van Schiphol Trade Park (STP). Of je nu op zoek bent naar een ruimte om te vergaderen in Hoofddorp, één-op-één gesprekken te voeren of om brainstormsessies te organiseren; het kan in onze multifunctionele ruimtes. Deze variëren in grootte van 2 tot 200 personen. Ben je specifiek op zoek naar een ruimte om inspirerende vergaderingen te houden? C-Bèta als vergaderlocatie in Hoofddorp biedt ruimtes op maat.

 

Vergaderen in Hoofddorp
 

C-Bèta biedt verschillende ruimtes om te vergaderen in Hoofddorp. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een compacte ruimte met een ruimtelijk gevoel? Dan is onze kleine kas zeer geschikt. Krijg je meer inspiratie van invloeden uit de natuur? Dan is onze glazen ODS container de perfecte ruimte voor jou. Hier kan je badend in het licht vergaderen aan een prachtige tafel. Een andere mooie ruimte is de Finch. Dit tiny house bevindt zich buiten de Hoeve en is een knusse ruimte waar je je goed kan focussen. Het tiny house is bovendien zeer geschikt voor één-op-één gesprekken.
 

 

Waarom kiezen voor C-Bèta?

 

C-Bèta is de ideale vergaderlocatie in Hoofddorp. Maar maakt de verbouwde Hoeve dan tot de ideale vergaderlocatie? Omdat iedereen andere behoeften heeft, beschikken wij over verschillende ruimtes. Zo is er altijd een ruimte die past bij jouw wensen en behoeften. Bij C-Bèta kun je bovendien gratis parkeren, maar onze locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende faciliteiten, zoals Wi-Fi, beeldschermen en koffie en thee. Dus ben je op zoek naar een locatie om te vergaderen in Hoofddorp? Dan zit je bij C-Bèta goed.

 

Op zoek naar een geschikte evenementenlocatie in amsterdam of evenementenlocatie in Hoofddorp en ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij ontvangen je graag in één van onze circulaire ruimtes! Meer informatie? Neem dan contact met ons op.