voor elke activiteit de juiste plek

Ruimtes

 

Wij ontvangen jou graag in één van onze ruimtes. In totaal kunnen wij 200 mensen herbergen, maar we hebben ook verschillende ruimtes voor kleinere groepen. In de hoeve hebben we twee prachtige kassen staan die geschikt zijn voor vergaderingen, borrels of presentaties.

 

Finch en de ODS glazen container zijn ruimtes voor maximaal 10 personen die achter de hoeve staat en deze ruimte is geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops en dergelijke.

 

De expozaal is geschikt voor grote groepen. Het is een prachtige ruimte die gebruikt kan worden voor presentaties, workshops, feestelijke evenementen, noem maar op. Ook is het mogelijk met verschillende groepen te werken in deze ruimte.

 

Daarnaast hebben we nog een bijzondere ruimte: een enorm terrein om de hoeve waar de mogelijkheden eindeloos zijn. 

 

Uiteraard kunnen wij maatwerk leveren. Niets is onmogelijk, dus neem gerust contact op met Thijs Tauw of Marleen Smid. Zij vertellen je graag meer. Een algemene mail sturen mag ook, dan hoor jij weer van ons.

 

#

Save-the-date: Opening Hoeve


In het voorjaar openen we officieel in samenwerking met C-Bèta de Hoeve. Geheel vernieuwd, volgens de laatste circulaire principes.

Lees meer