Evenementen

Bekijk onze events

191ccd6a-6760-45ac-88c3-2275f3a7bdfe.png

Leveranciersdag C-Bèta Loodsrenovatie


30 oktober 2019

Woensdag 30 oktober organiseert C-Bèta in samenwerking met C-Creators een leveranciersdag voor onder andere de circulaire loodsrenovatie. Na de verbouwing van de voormalige hoeve, is de verbouwing van de naastgelegen loods (1.000 m2) de tweede fase in de ontwikkeling. Op de leveranciersdag lichten DOOR Architecten en de aannemer het concept toe, en vertellen welke materialen ze nodig hebben voor de sloop, ruwbouw, afbouw en inrichting. Leveranciers van circulaire materialen worden van harte uitgenodigd om meer over de renovatie te horen, en om kennis te maken met de aannemer.

Meer informatie & aanmelden
brooke-lark-HlNcigvUi4Q-unsplash.jpg

Ontbijt met A Taste of Sustainability


2 december 2019

Ontbijt met A Taste of Sustainability en creëer vanuit inspiratie meer bewustwording onder alle medewerkers, leer hen de voordelen van het circulair business model kennen en hoe zij daar direct én actief aan kunnen bijdragen. Dit stuwt de realisatie van jullie gezamenlijke toekomstvisie vanuit ieders expertise, wat leidt tot betekenisvoller werk, hernieuwde motivatie, efficiëntie, avontuur, reputatie, populariteit én duurzame groei!

Schrijf je nú in voor 2 december 2019 bij C-Bèta, en leer of deze creatieve ontbijt workshops voor ‘employee engagement’ kan zorgen binnen jouw organisatie.

Voor wie: Duurzaamheidsmanagers, HR & directie. Wanneer: 2 december van 8:30-11:00
Ticket: € 30,- p.p. (onkostenvergoeding)

Aanmelden: luuk@atasteofsustainability.com

toa-heftiba-WsDF95mSUsI-unsplash.jpg

Save the Date C-Bèta Breakfast


17 december 2019

Je bent van harte welkom bij ons kerstontbijt op 17 december van 8.00 - 10.00 uur @ C-Bèta. Als afwisseling van alle kerstborrels een mooi moment om de dag te starten met circulair nieuws en ontmoetingen. Meld je hier aan en blijf op de hoogte van het programma!

Meld je aan