Evenementen

Bekijk onze events

49015 (1).jpg

C-Bèta 1 jaar: Open lunch XXL


17 mei 2019

Op vrijdag 17 mei bestaat C-Bèta 1 jaar. Om dit te vieren organiseren we een open lunch XXL voor al onze exposanten, huurders, vrienden, relaties en iedereen die graag een kijkje wil komen nemen. Wil je er ook bij zijn? 

Aanmelden
john-van-weelden-769698-unsplash.jpg

Inspiratiesessie: Hoe werken we samen aan een emissieloze luchthaven?


21 mei 2019

Hoe gaan we de CO2-uitstoot verder terugbrengen? Wat is de beste manier om van gas los te komen? Wie draagt welke kosten? Royal Schiphol Group, Eneco en Hellemans Consultancy nodigen je uit voor een inspiratiesessie over de emissieloze luchthaven en te brainstormen over mogelijke stappen om samen verder te verduurzamen. Deelname is op uitnodiging. Meer weten, stuur ons een bericht.

Mail ons
karsten-wurth-inf1783-104731-unsplash.jpg

Serious Game met Ruud Koornstra


7 juni 2019

Wat is er nodig om tot een nieuw duurzaam economisch model te komen? In de serious game 'Conquest for Paradise' van Smart Climate Opportunities ervaar je de effecten van de transitie naar een duurzame samenleving. Als speler word je uitgedaagd om vanuit de perspectieven van verschillende stakeholders (politiek, financierders, energie, voedsel- of bouwcorporates en scale-ups) de wereld opnieuw in balans te brengen.

Meer informatie en aanmelden
alfonso-navarro-693886-unsplash.jpg

AFestiVAL


21 juni 2019

Vrijdag 21 juni organiseert C-Bèta samen met haar partners het AFestiVAL. Een informele middag met muziek, sprekers, pitches, workshops en veel ruimte voor nieuwe contacten. Innovaties op het gebied van ervaren grondstoffen.

Aanmelden
vincent-keiman-777777-unsplash.jpg

Zomerfeest BBQ @C-Bèta


27 juni 2019

Donderdag 27 juni luiden we de zomer in stijl in met een BBQ @C-Beta. Uiteraard wordt het een duurzame BBQ. 

Aanmelden