Evenementen

Bekijk onze events

Ontbijt.jpg

Ontbijt @C-Beta


15 januari 2019

Tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseren we dinsdag 15 januari om 8:00 een ontbijt voor onze exposanten, huurders en genodigden. Ook vindt er matchmaking en kennisuitwisseling plaats tussen de finalisten van de KIDV Startup Challenge en onze aanwezigen. Dit ontbijt is mogelijk gemaakt door PURA Group, Interface, en Kennisinstituut voor Duurzame Verpakkingen.

Aanmelden
Vastgoedrondje-copy.png

Het vormgeven van groene voornemens


17 januari 2019

Praktijkcases om gebouwen groener en mensen bewuster te maken, zodat jij het verschil kunt maken. Inclusief: voorbeelden in C-Bèta, een kennismaking met de Circulaire Economie en een ‘Circulinaire lunch’. Heyday FM Heeft speciaal voor de Week van de Circulaire Economie kaarten aan C-Bèta beschikbaar gesteld voor geinteresseerden. Er is plaats voor 50 deelnemers in totaal. Meld je aan via de knop 'Mail ons'.

Mail ons
Babette Porcelijn.jpg

Nieuwjaarsborrel met Babette Porcelijn.


18 januari 2019

'Wat is jouw circulaire voornemen?' We zijn blij dat Babette Porcelijn vrijdag 18 januari vanaf 15.30 uur als afsluiting van de Week van de Circulaire Economie bij ons in C-Bèta een lezing komt geven over Verborgen Impact.

Aanmelden