Groene evenementenruimte

Ben je op zoek naar een groene evenementenruimte voor een vergadering, meeting of een grote bijeenkomst? C-Bèta biedt de mogelijkheid om grote events of kleine bijeenkomsten te organiseren op een milieubewuste, centrale locatie voor medewerkers van jouw onderneming of voor het houden van ruim opgezette evenementen.

Duurzaamheid

Onze locatie ademt circulariteit, dat voel je meteen. Bij de verbouwing van de oorspronkelijke boerderij, was circulariteit het belangrijkste aspect voor ons. Het pand is dan ook duurzaam ingericht, waarbij elk onderdeel circulair ontwikkeld is. Van fair trade koffie tot ergonomische stoelen, onze inrichting is volledig duurzaam, zodat jij milieubewust kan werken of een evenement kan organiseren. Daarmee denken we samen aan het milieu en werken we samen aan de toekomst.

Groene evenementenruimtes

Bij C-Bèta kunnen we tot 200 mensen ontvangen. In onze hoeve staan twee kassen, waar vergaderingen, borrels of presentaties gehouden worden. Daarnaast kun je kleinere ruimtes huren voor kleinere meetings. Onze expozaal heeft een grotere capaciteit, die geschikt is om feestelijke evenementen, presentaties voor grotere groepen of workshops te geven. Ook biedt ons ruim opgezette terrein mogelijkheden om originele activiteiten te organiseren met jouw werkgroep. Als jij duurzaamheid, milieu en ecologie hoog in het vaandel hebt zitten, is C-Bèta de ideale locatie om evenementen voor de medewerkers van jouw onderneming te organiseren. Ook kun je voor of met collega’s de groene evenementenlocatie gebruiken om een evenement te organiseren, waarbij we de catering voor je regelen. Zo hoef jij nergens aan te denken en wordt alles voor je geregeld.

Vragen over de mogelijkheden?

Wil je een evenement organiseren in een van onze groene evenementenruimtes? Of ben je benieuwd naar wat we nog meer kunnen bieden? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Contactformulier