Evenementenlocatie

C-Bèta is een bijzondere evenementenlocatie en geschikt voor ieder evenement. C-Bèta is uniek in veel opzichten. De prachtige hoeve is omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen. Kiezen tussen inspirerend en duurzaam hoeft dus niet langer. Ontvang jouw gasten bij C-Bèta: één van de meest bijzondere evenementenlocaties, waar duurzaamheid een essentiële rol speelt. Dankzij de unieke evenementenlocaties van C-Bèta inspireer je jouw gasten in een verrassende omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! In totaal kunnen we namelijk 200 gasten verwelkomen, maar ook voor kleinere groepen vind je bij ons verschillende geschikte ruimtes. Kortom, qua mogelijkheden ben je bij C-Bèta aan het juiste adres.

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

C-Bèta biedt bijzondere evenementenlocaties voor unieke concepten en ideeën. Dankzij de ruime mogelijkheden is er altijd een ruimte die perfect aansluit op jouw evenement. Wij beschikken namelijk over verschillende ruimtes voor verschillende doeleinden. Onze ruime expozaal biedt plaats aan 100 gasten en is uit te breiden naar 150 gasten. Deze unieke en duurzame evenementenlocatie is geschikt voor bijvoorbeeld presentaties en workshops, maar kan ook worden gebruikt voor personeelsfeesten en als standruimte.

Daarnaast kunt u kiezen voor één van onze kassen als evenementenlocatie. De grote kas biedt plaats aan 50 mensen en beschikt over een bar. Dit maakt onze ‘cafékas’ uitermate geschikt voor de ontvangst van gasten of voor het uitserveren van de lunch of borrel. Onze kleine kas is de ideale unieke evenementenlocatie voor brainstormsessies, vergaderingen en workshops.

Circulaire en duurzame evenementenlocatie

De duurzame ruimtes van C-Bèta zijn bedoeld voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een boodschap. Op deze unieke evenementenlocatie raak je vanzelf geïnspireerd. Bijzondere constructies met zorgvuldig gekozen materialen: dat is wat je kan verwachten bij C-Bèta. Door materialen te hergebruiken, bieden wij een circulaire evenementenlocatie, van de vloer tot het plafond en alles daartussen! De unieke omgeving roept creativiteit op en inspireert. Je kunt C-Bèta daarom wel een unieke evenementenlocatie noemen! Wat catering betreft is alles mogelijk: een drankje, een uitgebreide lunch en/of diner. Wij werken hiervoor samen met Food Union Haarlem: een originele, duurzame partij die niet snel iets te gek vinden.

Van zakelijke evenementen tot aan particuliere feesten. Onze inspirerende locaties zorgen ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt! BBen je op zoek naar een geschikte evenementenlocatie in amsterdam of evenementenlocatie in Hoofddorp en ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij ontvangen je graag op onze evenementenlocatie in één van onze circulaire ruimtes!

Contactformulier