Evenementenlocatie Amsterdam

Unieke evenementenlocatie Amsterdam

Je wil een inspirerende plek, beleving en meerwaarde creëren voor het evenement dat je wil organiseren. Onze verschillende ruimtes zorgen ervoor dat je je meteen waant in een creatieve, circulaire omgeving. Of je nu een kleine vergadering of een grote bijeenkomst wil organiseren, C-Bèta is een bijzondere en duurzame evenementenlocatie in Amsterdam en geschikt voor ieder evenement. De ruimtes van C-Bèta zijn dus zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie. En doordat de gemoderniseerde hoeve over verschillende circulaire ruimtes beschikt, is er altijd een ruimte die bij jou past. Ben je op zoek naar een buitenlocatie? Ook dan ben je bij C-Bèta aan het juiste adres. De hoeve is namelijk omringt door een grote tuin waar allerlei originele events kunnen plaatsvinden. Als unieke evenementenlocatie in Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden.

Bijzondere ruimtes voor bijzondere evenementen

Wij bieden bijzondere ruimtes voor bijzondere evenementen. In totaal kunnen wij maar liefst 200 personen ontvangen op onze unieke evenementenlocatie in Amsterdam. De capaciteit verschilt per ruimte. Zo beschikken we in de hoeve over twee prachtige kassen en een expozaal die geschikt zijn voor vergaderingen, borrels of presentaties. Maar ook kleinere groepen verwelkomen wij graag. De unieke omgeving roept creativiteit op en inspireert. Je kunt C-Bèta daarom wel een unieke evenementenlocatie in Amsterdam noemen!

Circulair en duurzaam

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire en bijzondere evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En daar zijn wij erg trots op! Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze prachtige ruimtes; voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een boodschap. Unieke concepten en ideeën kunnen hier goed gedijen. Wat catering betreft is alles mogelijk; van een borrel tot een lunch of diner. De mogelijkheden zijn eindeloos! Van zakelijke evenementen tot aan particuliere feesten. Onze inspirerende locaties zorgen ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt! Benieuwd wat C-Bèta als unieke evenementenlocatie in Amsterdam voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier