bruisende plek voor ontdekken en innoveren

Evenementenlocatie Amsterdam


Unieke evenementenlocatie Amsterdam
 

Of je nu een kleine vergadering of een grote bijeenkomst wil organiseren, C-Bèta is een unieke evenementenlocatie in Amsterdam en geschikt voor ieder evenement. De ruimtes van C-Bèta zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie. En doordat de gemoderniseerde hoeve over verschillende circulaire ruimtes beschikt, is er altijd een ruimte die bij jou past. Ben je op zoek naar een buitenlocatie? Ook dan ben je bij C-Bèta aan het juiste adres. De hoeve is namelijk omringt door een grote tuin waar allerlei originele events kunnen plaatsvinden. Als unieke evenementenlocatie in Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden.
 

 

Bijzondere ruimtes voor bijzondere evenementen
 

Wij bieden bijzondere ruimtes voor bijzondere evenementen. In totaal kunnen wij maar liefst 200 personen ontvangen op onze evenementenlocatie in Amsterdam. De capaciteit verschilt per ruimte. Zo beschikken we in de hoeve over twee prachtige kassen en een expozaal die geschikt zijn voor vergaderingen, borrels of presentaties. Maar ook kleinere groepen verwelkomen wij graag in onze Finch of ODS-glascontainer. Deze ruimtes, voor maximaal 10 personen, zijn passend voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops en andere kleine bijeenkomsten. De unieke omgeving roept creativiteit op en inspireert. Je kunt C-Bèta daarom wel een unieke evenementenlocatie in Amsterdam noemen!

 

Circulair en duurzaam
 

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En daar zijn wij erg trots op! Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze prachtige ruimtes; voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een boodschap. Unieke concepten en ideeën kunnen hier goed gedijen. Wat catering betreft is alles mogelijk; van een borrel tot een lunch of diner. De mogelijkheden zijn eindeloos! Benieuwd wat C-Bèta voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wil je meer informatie hebben? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.