Duurzame vergaderlocatie Schiphol

De motivatie om ‘groen’ te leven en een steentje bij te dragen aan het milieu is groter dan ooit. Ben je op zoek naar een locatie die aansluit op het thema van jouw vergadering; duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen? Onze duurzame eventlocatie de Hoeve is dé plek voor inspirerende vergaderingen en zet aan tot nieuwe ideeën en inzichten.

Van oude boerderij tot duurzame eventlocatie

C-Bèta is dé locatie waar circulaire innovaties het daglicht zien; een showroom voor de meest interessante, circulaire icoonprojecten en voorbeelden. Maar C-Bèta is ook de ideale duurzame vergaderlocatie, vlakbij Schiphol. Onze duurzame eventlocatie is een oude boerderij. Tijdens de renovatie hebben we er alles aan gedaan om het milieu te sparen, zonder dat jij en je gasten inleveren op comfort en kwaliteit. In onze vernieuwde Hoeve komen jij en je gasten tot rust in een groene omgeving. 

Kom langs bij C-Bèta in Hoofddorp

Op onze duurzame eventlocatie de Hoeve vind je verschillende circulaire ruimtes die voor allerlei gelegenheden geschikt zijn, zoals de expozaal of onze kassen. Ideaal voor vergaderingen, workshops, tentoonstellingen en evenementen. Daarnaast hebben we nog een bijzondere plek op onze duurzame eventlocatie; een enorm terrein om de Hoeve, waar legio mogelijkheden zijn. 

Onze duurzame vergaderlocatie is gevestigd in Hoofddorp, vlakbij Schiphol. Kom eens bij ons langs en ontdek wat duurzaamheid kan betekenen voor jouw vergadering of event. Wat jouw plannen ook zijn, C-Bèta maakt het bijzonder. Neem vrijblijvend contact met ons, wij denken graag met je mee.

Contactformulier