Duurzame vergaderlocatie in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een duurzame vergaderlocatie in Hoofddorp? Zoek dan niet verder. C-Bèta is de perfecte circulaire hotspot voor evenementen, vergaderingen, experimenten en bijeenkomsten. Zowel circulariteit als kennis en inspiratie komen samen in dit duurzame totaalconcept. Wij laten zien dat circulaire oplossingen tastbaar en aansprekend, maar vooral haalbaar zijn. Ook voor jouw event!

Bijzondere en duurzame eventlocatie

C-Bèta is dé hotspot voor circulaire ontwikkeling en een plek voor ontmoeting en verbinding. Of je nu op zoek bent naar een duurzame eventlocatie of een duurzame vergaderlocatie in Hoofddorp, bij ons kan alles. C-Bèta ligt op het centraal gelegen, groene bedrijventerrein Schiphol Trade Park (STP), het meest innovatieve en duurzame werkmilieu op een ‘connected’ plek, vlakbij Amsterdam Schiphol. Kom je bij ons vergaderen, werken of een evenement organiseren, dan zie je dat je kunt genieten van een groene omgeving, maar de voordelen ervaart van een centrale plek. 

Circulaire ideeën en concepten

Wist je dat onze Hoeve naast duurzame eventlocatie ook dé perfecte locatie is om te werken, brainstormen en vergaderen? Meetings, workshops en presentaties behoren ook tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld in onze kleine kas voor een knusse sfeer of de grote kas voor grotere groepen. Wat je ook in gedachte hebt, niets is voor ons te gek! Wij zijn namelijk meer dan een duurzame eventlocatie en worden enthousiast van inspirerende, circulaire ideeën en concepten. 

Wil je ook jouw circulaire steentje bijdragen, door te kiezen voor een duurzame eventlocatie? Wij zetten graag onze deuren open voor toffe ideeën, experimenten en circulaire events. Ben je benieuwd naar onze 125 jaar oude, karakteristieke Hoeve? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van C-Bèta als duurzame eventlocatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier