Duurzame evenementenruimte

Van een expozaal tot grote kas, van Finch tot glazen container: C-Bèta heeft het allemaal. C-Bèta heeft circulaire evenementenlocaties voor zowel grote als kleine groepen. Dit zorgt voor unieke concepten en ideeën. Onze veelzijdige en duurzame evenementenlocatie is geschikt voor verschillende soorten evenementen. Zo is er altijd wel een ruimte die past bij jouw wensen. Deze bijzondere evenementenlocaties bevinden zich in Hoofddorp en zijn makkelijk bereikbaar. C-Bèta is namelijk strategisch gelegen bij de snelweg en vlakbij Station Hoofddorp. Ook de directe omgeving zal je doen verbazen. Onze circulaire evenementenruimtes liggen namelijk in een prachtige omgeving, die je zeker zal inspireren.

Evenementen, meet-ups, workshops

C-Bèta is beschikbaar voor jouw vergadering, meet-up, workshop en al jouw andere evenementen. Inspireer jouw gasten in een van onze circulaire evenementenruimtes in onze mooie, gemoderniseerde hoeve. Onze locatie biedt een zee aan mogelijkheden. Terwijl je doet wat jij wilt doen – vergaderen, brainstormen of presenteren – geeft deze locatie je de beleving van een duurzame plek. Laat je creativiteit de vrije loop en organiseer een onvergeetbaar evenement. Want het kan bij C-Bèta!

Circulaire evenementenruimte

C-Bèta richt zich op slim gebruik van grondstoffen en materialen, waardoor deze oneindig hergebruikt kunnen worden. We vinden het idee prachtig en zeer noodzakelijk, want we zijn ons er bewust van dat grondstoffen een keer opraken en dat onze aarde uitgeput raakt. C-beta als circulaire evenementenlocatie is daarom bezig met het organiseren van evenementen die zo min mogelijk belastend zijn voor de omgeving. 

Ben je op zoek naar een circulaire evenementenruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. C-Bèta levert maatwerk en denkt graag met je mee!

Contactformulier