Duurzame evenementenlocatie

Duurzaamheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Daarom zijn alle evenementenlocaties bij C-Bèta duurzaam en circulair. De ruimtes zijn geschikt voor vergaderingen, workshops, trainingen, teambuilding en voor het houden van evenementen. Dus, ben je op zoek naar een duurzame evenementenlocatie? Dan ben je bij C-Bèta in ieder geval aan het juiste (duurzame) adres!

Inspireer je gasten met een circulaire evenementenlocatie

Als je je klanten, collega’s of relaties inspiratie wil meegeven op circulair gebied, boek dan een circulaire evenementenlocatie bij C-Bèta. De hoeve is een duurzame evenementenlocatie en is zelf al een verrassend voorbeeld van circulair denken: ze is getransformeerd tot een circulaire evenementenlocatie en broedplaats waar creatieven, ondernemers en makers samenwerken, exposeren en elkaar ontmoeten om de circulaire economie mogelijk te maken. Het pand is een duurzame locatie en is ingericht met circulair materiaal, infrarood warmtepanelen en circulaire meubels. Geleased natuurlijk, want in een circulaire economie gaat het niet om eigendom, maar om gebruik. Door te kiezen voor een circulaire evenementenlocatie kun je jouw gasten laten zien wat we concreet kunnen doen om klimaatverandering te beperken, grondstoffen duurzamer in te zetten en CO2-uitstoot te verminderen.

Zo hebben we bijvoorbeeld ook een duurzame cateraar, elektrische laadpalen, scheiden we ons afval en komt de stroom op op onze duurzame evenementenlocatie van zonnepanelen. Wil je jouw evenement ook in een circulaire evenementenlocatie van C-Bèta houden? Dan zijn er verschillende opties. Neem bijvoorbeeld onze twee prachtige kassen, de finch, de ODS glazen container of de expozaal. Zoek je een duurzame evenementenlocatie voor een grote groep? Dan is de expozaal zeer geschikt. Ben je met een kleiner gezelschap? Dan kun je terecht in één van onze kassen.

Ruimte voor duurzaamheid

Niets is onmogelijk bij C-Bèta. We beschikken namelijk ook over een bijzonder en groot terrein rondom de Hoeve. De Hoeve is gelegen in de Valley; één van de zes vestigingsmilieus van Schiphol Trade Park. Ben je benieuwd of een duurzame evenementenlocatie van C-Bèta iets voor jouw evenement is? De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos! Kortom: wat je ook in gedachten hebt: het kan bij C-Bèta. Inspireer jouw gasten in een circulaire evenementenlocatie van C-Bèta. Wij denken graag met je mee, zodat je beschikt over de ruimte die past bij jouw evenement.

Contactformulier