Duurzaam vergaderen Amsterdam

Wil je duurzaam vergaderen in Amsterdam? Dan ben je bij C-Bèta aan het juiste adres. Als circulaire co-working space en evenementenlocatie leent C-Bèta zich namelijk uitstekend om duurzaam te vergaderen in Amsterdam. C-Bèta biedt je alle faciliteiten voor het organiseren van een vergadering. Zodra je binnenstapt in onze vernieuwde Hoeve raak je direct geïnspireerd. C-Bèta is centraal gelegen in Hoofddorp en daarom ook ideaal wanneer je op zoek bent naar een locatie voor duurzaam vergaderen in Amsterdam. In de Hoeve vind je verschillende circulaire ruimtes die geschikt zijn voor allerlei gelegenheden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen je er graag meer over.

Verschillende inspirerende ruimtes

Wil je duurzaam vergaderen in Amsterdam? In jouw zoektocht naar inspirerende vergaderlocaties in Amsterdam bieden wij verschillende opties. Zo kun je kiezen tussen de ODS container, onze tiny house of de kleine kas. De kleine kas en de ODS container zijn zeer geschikt voor kleinere groepen. De ODS container heeft bovendien veel lichtinval, waardoor je er prima kunt vergaderen aan de prachtige tafel. Ook kun je kiezen voor de Finch; ideaal voor kleine vergaderingen en één-op-één gesprekken. Deze ruimtes maken C-Bèta een van de meest inspirerende locaties om duurzaam te vergaderen in Amsterdam.

Waarom vergaderen bij C-Bèta?

C-Bèta is gelegen in Valley: het centrale innovatiegebied van Schiphol Trade Park. We zijn daarom goed te bereiken wanneer je duurzaam wilt vergaderen in Amsterdam. Ook wanneer je op zoek bent naar circulaire sprekers of voorbeelden schakelen we met plezier ons netwerk in. Niets is voor ons te gek. Daarom kun je ook bij ons terecht voor maatwerk. Heb je specifieke wensen? Of ben je benieuwd of duurzaam vergaderen in Amsterdam iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Zoekt u een geschikte evenementenlocatie in amsterdam of evenementenlocatie in Hoofddorp. Neem dan contact met ons op. Wij ontvangen je graag in één van onze circulaire ruimtes! Wil je meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier