Evenementen

C-Bèta is beschikbaar voor jouw evenement, meet-up, workshop etc. Kortom, wat je ook in gedachten hebt: het kan bij C-Bèta. Inspireer jouw gasten in onze verrassende omgeving. De mooie, gemoderniseerde hoeve biedt een zee aan mogelijkheden en we beschikken over een grote tuin rondom het pand waar je ook allerlei originele events kan organiseren. Wij denken graag mee en schakelen met plezier ons netwerk in als je circulaire sprekers of voorbeelden zoekt. 

Hieronder kan je, natuurlijk geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen.

COVID-19 Update

Naar aanleiding van de persconferentie van 12 januari en de verscherpte maatregelen die hierbij zijn aangekondigd, hebben wij helaas moeten besluiten C-Bèta Events tijdelijk te sluiten van 13 januari tot en met 5 februari 2021

Heb je een boeking staan in de periode 13 januari tot en met 5 februari 2021, dan nemen wij contact met je op om de boeking te verplaatsen naar een andere datum of andere mogelijkheden te bespreken. 

Wil je een reservering maken voor na 5 februari? Dat kan door te mailen naar events@cbeta.nl of onderstaand formulier in te vullen.

Wij verwelkomen je graag vanaf 5 februari weer op onze mooie Hoeve.

Team C-Bèta Events

Jouw Event

Of je nu een kleine vergadering wilt organiseren of een grote bijeenkomst, van 2 tot 200 personen ben je welkom in onze Hoeve.

Ruimtes

De Grote zaal of de kleine kas, maar ook de hele locatie. Alles kan, maar welke ruimte past het beste bij jouw doel?

Kalender

Kom bij ons langs tijdens een van onze evenementen. Op deze kalender staan alleen de evenementen die openbaar zijn. Neem contact op met ons als je zelf een event wilt organiseren en benieuwd bent naar de beschikbaarheid van ruimtes in C-Bèta. 

Ook voor virtuele of hybride events kun je bij ons terecht. Voor bijvoorbeeld een livestream of een vergadering waarbij een aantal deelnemers hier aanwezig is en de rest meeluistert vanuit huis. Dit kan met behulp van onze videoconferentieset. Neem voor de mogelijkheden contact op met events@cbeta.nl.

Wat catering betreft is bijna alles mogelijk: van een drankje, een bescheiden of uitgebreide lunch, tot circulaire BBQ of diner. Wij werken samen met Karma Kartel uit Haarlem, een originele, duurzame partij die niet snel iets te gek vinden. Alvast inspiratie opdoen over de mogelijkheden? Klik hier voor het Foodbook van Karma Kartel. 

Hieronder kan je, natuurlijk geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen.