Evenementen

C-Bèta is beschikbaar voor jouw evenement, meet-up, workshop etc. Kortom, wat je ook in gedachten hebt: het kan bij C-Bèta. Inspireer jouw gasten in onze verrassende omgeving. De mooie, gemoderniseerde hoeve biedt een zee aan mogelijkheden en we beschikken over een grote tuin rondom het pand waar je ook allerlei originele events kan organiseren. Wij denken graag mee en schakelen met plezier ons netwerk in als je circulaire sprekers of voorbeelden zoekt. 

Hieronder kan je, natuurlijk geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen.

Jouw Event

Of je nu een kleine vergadering wilt organiseren of een grote bijeenkomst, van 2 tot 200 personen ben je welkom in onze Hoeve.

Ruimtes

De Grote zaal of de kleine kas, maar ook de hele locatie. Alles kan, maar welke ruimte past het beste bij jouw doel?

Kalender

Kom bij ons langs tijdens een van onze evenementen. Op deze kalender staan alleen de evenementen die openbaar zijn. Neem contact op met ons als je zelf een event wilt organiseren en benieuwd bent naar de beschikbaarheid van ruimtes in C-Bèta. 

Ook voor virtuele of hybride events kun je bij ons terecht. Voor bijvoorbeeld een livestream of een vergadering waarbij een aantal deelnemers hier aanwezig is en de rest meeluistert vanuit huis. Dit kan met behulp van onze videoconferentieset. Neem voor de mogelijkheden contact op met events@cbeta.nl.

Wat catering betreft is bijna alles mogelijk: van een drankje, een bescheiden of uitgebreide lunch, tot duurzame BBQ of diner. Wij werken samen met lokale cateraar die werkt met producten rechtstreeks van het land, dus lokaal en seizoensgebonden.

Hieronder kan je, natuurlijk geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen.