C-Bèta en Neumo E-Mobilty Services

Kennismakingsborrel

 

C-Bèta en Neumo E-Mobility Services nodigen je uit voor een borrel op 29 november aanstaande van 16:00 uur tot 18:30 uur. Het event is gratis en vrijblijvend. Je wordt ook weer thuis gebracht;). C-Bèta is de Hub voor de Circulaire Economie met een expo, experimenten en evenementen om de nieuwe economie te versnellen en het nieuwe normaal te maken.

 

Waarom? Veel van jullie zullen ons nog niet kennen. Maar we zijn buren! C-Bèta is op steenworp afstand van Park2020, twintig minuten lopen en 7 minuten fietsen van het treinstation Hoofddorp.

 

Wat? We gaan een soort ‘housewarming’ organiseren en wij nodigen jou uit. Ter kennismaking. Onze vrienden van Neumo E-Mobility Services rijden in elektrische pendelbusjes rond en halen jou op vanaf Park2020 of Station Hoofddorp en brengen jou naar de Circulaire Hub van C-Bèta. De welkomstdrankjes en bitterballen van oesterzwammen worden je aangeboden door Food Union Haarlem. Kom gezellig met een collega en doe inspiratie op! Je kunt bij ons terecht voor een evenement, congres, vergadering, werkplek of circulaire experimenten, ambities en innovaties.

 

Aanmelden